Städdag i brf-en & Bajenmatch

På förmiddagen idag hade vi städdag i brf-en. Jag sitter ju som ordförande, så får ju föregå med gott exempel och vara med på allt sånt. Det är iofs rätt mysigt att träffa grannarna, rensa lite ogräs och fixa å dona lite, å sen käka lite grillkorv. Alex och grabbarna var också med ut en sväng, Frank ville dock mest köra runt med sin bil. Elton fick tulta runt i sina alldels för stora kläder å skor. Han var rätt skeptisk till att sitta på marken till en början. Konstigt och blött! Men sen, att få stå mot en bänk, det var himla skoj!

(null)
Sådär nöjd med att sitta i blöta gräset.

(null)
Stå upp var betydligt roligare!

(null)
Mina två hjärtegryn!
 
Efter lunch sen drog Alex iväg på fotbollen. Viktig match, som Bajen vann med 2-0. Just nu är de serieledare, sjuukt om de skulle kamma hem guldet. De har ju verkligen alla möjligheter!
 
När Alex kom hem åt vi tacorester till middag. Tacos är nästan alltid som godast dagen efter! Sen har vi försökt röjja lite härhemma. Balkongen är bommad å klar. Grillen är flyttad till förrådet. Skulle ha slängt upp ljusslingan också, men tror vi skippar den helt i år.
 
Nu har vi kikat Solsidan, och det är nog dags att bädda ner sig nu. I morgon har jag tid för synundersökning hos Natta, och sedan ska Frank till BUMM med sina utslag. Jag hoppas att vi denna gång faktiskt får göra en allergiutredning. Sist vi sökte där för hans prickar så viftades det mest bort med orden att det går över. Nu har det ju faktiskt inte gjort det, utan snarare blivit sämre. Ah, vi får se helt enkelt!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0