Helgen som regnade bort!

Så tråkigt att solen och värmen tagit en paus. Fantasin att hitta på saker är fan noll just nu. Är så mkt enklare att bara åka och bada lixom. Jaja..

Helgen har iaf gått. När jag skriver detta är det söndagskväll. Alex nattar Frank, Elton sover. Har varit en regnig men mysig söndag. Var hos Ellen och käkade lunch och bara hängde. Så mysigt verkligen! Sen nu på em har jag kikat fotbollen med ett halvt öga, men ffa försökt stöka undan lite tvätt och städ. Sånt tar ju inte ledigt inte. Snarare tvärtom! Går åt betydligt mer kläder och blir mer skitigt när alla är hemma. Sista maskinen tvätt snurrar nu. Sen är det läggdags!

Vad gjorde vi igår då? Jag tränade på fm. Skönt å få svettas loss lite. På em gick vi ut en stund å hoppade i vattenpölar. På kvällen åt vi crispy chicken, riktigt gott! Vi hann även med att se en film igår. Murder Mistery. Den var bra! Lagom avancerad för en trött småbarnsmorsa! Finns på Netflix om ni vill se.

(null)
Helt okej film.

Ja, det var vår helg typ. Ny vecka väntar. Vädret ska vara sådär, så får se lite vad vi hittar på. Kanske blir ett badhusbesök, tror väl inomhusbaden är öppna som vanligt?

Ha en fin söndagskväll!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0