Hunnhuset

Idag checkade vi in på Hunnhuset. Vi ska vara husvakter åt vänner till mina föräldrar. Ett hus ute på landet utanför Örebro. Sååå himla snällt att de vågar låna ut sitt hus till oss. Det är verkligen en idyll! Stor tomt med egen pool, här kommer vi verkligen att trivas!

Vi åkte från Sthlm tidigt som fan i morse för att hinna fram innan husägarna skulle åka iväg. Vi väckte grabbarna, på med kläder å sen in i bilen i princip. Gick över förväntan. Frukost åt vi påvägen. Var framme efter ca 2h.

(null)
Skuffen full, plus en takbox.

Gick igenom allt med huset som vi behövde veta, vinkade hejdå, och sen for vi till Marieberg för å handla och för att äta lunch. Hemma sen hoppade vi i poolen. Så så najs!

(null)
En som längtat efter bad!

(null)
Lyckan att kunna äta färska bär till mellis.

Resten av em gick åt till att upptäcka omgivningen. Grabbarna somnade sen rätt ovaggade, varit en lång dag för dom. Vi ligger i varsin soffa och kikar en Beck-film på TVn. Har fått sällis av Byggare Bob, en av husets katter. Så så mysigt faktiskt!

(null)
Mysigt med lite kattgos!

Vi har lite lösa planer för veckan, men tänker att vi tar det lite som det kommer mtp vädret. Verkar bli en del regn, sen lite finare till helgen. Ah, vi ska nog få dagarna att gå!

Trevlig kväll!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0