En helg som inte riktigt blev som vi tänkt

Frank bjöd på en liten kräka natten till lördag, så var bara å ställa in alla planer på att träffa folk. Alex skulle ha åkt på match i Sthlm, å jag skulle sitta på handboll. Blev en hemma-helg istället. Vi plockade fram granen, donade lite hemma, pulka-premiär i typ 1cm snö (det gick det också!), bakade lite julgodis, tränat, städat. Jaa, lite sånt helt enkelt. Frank var såklart lite besviken att det inte blev något häng hos mormor&morfar, får vi ta igen någon annan gång.

(null)
Barnen fick pynta loss.

(null)
Tappert försök till snöängel.

(null)
Köpt en liten gran att ha på framsidan.

(null)
Bytt ut de batteridrivna ljusslingorna mot el istället. Lyser betydligt bättre!
 
Så mysigt att vi fått lite snö, det gör verkligen mkt med julkänslan. Granen bidrar ju såklart massor också. Kan inte riktigt njuta av julkänslan till fullo. Jag är väldigt tveksam till att åka iväg på julen. Corona har ju fortfarande ett jävla grått täcke över livet. Undra om det nånsin kommer vara sig likt igen?! Det finns ju alltid nästa år. Så sa vi förra julen också va?
 
Jaja, får försöka att inte deppa ihop över det. Jag önskar bara att folk går och vaccinerar sig. Så kanske det ska reda upp sig tillslut. Har för övrigt tagit influensavaccin i veckan å, gå och gör det så slipper vi att den härjar också!
 
Hoppas att ni haft en fin helg, att ni håller er friska och krya. <3

A
2021-12-07 @ 10:32:47

Vilka fina granar, var har du köpt dom?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0