Det går framåt!

Det händer grejjer i huset asså! Målarna har dragit ett första varv med färg, Hasse var cuttat ny dörröppning till klädkammaren. Så kul å se att det går framåt! Vi kom till huset vid lunchtid igår. Mätte lite grejjer, köpte ett skrivbord, köpte lekbord till Franks rum, köpte taklampor till badrummen (säljarna tog med sig de som tillhör huset!). Vi hade tänkt ta en sväng på Ikea, men kön var lång. Sofia var förbi å kikade på huset å! Middag och Mello hos mamma&pappa. Vi spelade lite spel och sen kraschade vi i sängen.

(null)
Eltons rum.

(null)
Franks rum.

(null)
Ny dörröppning till klädkammaren.

Upp i ottan. Bauhaus och sen hängde vi på låset på Ikea. Vi skulle bara kika inför beställningen nästa helg, slutade med att vi handlade gardeobsinredning för massa slantar. Blir lätt så! Försökte få ihop Eltons byrå, en Nordli. Kommer aldrig nånsin ge mig på en sådan möbel igen. Efter ett klämt finger och lite blodvite kände vi att det var dags att åka hemåt igen!

(null)
Hur många platta paket får plats i en Nissan Qashqai?!

(null)
En nästan klar Nordli-byrå.

Vi hann även med ett studiebesök hos grannarna. Kul å få lite inspiration! Är ffa förvaringslösningar vi behöver lite inspo till. Vi fick en låda med choklad av dem som lite inflyttningspepp. Och det kan vi behöva! :D Så gulligt!

Nu sitter vi i bilen påväg till Vallentuna. Lite middag, och hämta barnen. Bästa farmor&farfar har varit barnvakt.

Är förövrigt helt slut! Nästa helg ska vi på’t igen, då är förhoppningsvis målarna klara med allting. Woop!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0