Här var det dött..

Ni vet när livet bara rullar på, och man tänker att det inte var såå längesen man bloggade. Hade visst gått två veckor. Augusti har blivit september, sommar har definitivt blivit höst, och ledighet har bytts ut mot vardag med jobb och förskola.
 
Alexander började på sitt nya jobb i veckan. Så kul, han verkar så pepp på lite nytt! Ffa ser han nog fram emot att komma hemifrån, få träffa lite kollegor och få något "eget" här i Västerås. Det är ju svårt att få ett nytt sammanhang i en ny stad, speciellt nu under pandemin. Man längtar ju helt klart efter lite större sociala sammanhang!
 
Mitt jobb rullar på också. Kastas mellan känsloytterligheter, men över lag känns det bra! Jag vill ju, som ni kanske vet, kunna allt påengång. Har iaf bra guidning så det känns bra! Har börjat ta lite egna kunder och det känns bra änsålänge. Från 27/9 har jag eget schema, med egna bokade kunder. Pirrigt!
 
Vi har även blivit med häck på framsidan. Världens bästa Hasse hjälpte oss att plantera. Blev verkligen jättebra! Dock blev vi en planta kort, så den kom på plats i fredags. Är en Avenboks-buske/häck vi satt, beställde plantorna på Blomsterlandet här på Stenby. Funkade klockrent! Uffe hjälpte oss att frakta hem dom, inte så dumt att ha en svåger med släp!

(null)
Avenbokshäck på plats.

(null)
Å en sista planta vid brevlådan.
 
Annars så rullar livet på. Förra helgen var vi hos mamma&pappa och käkade middag. Så mysigt! Har börjat rensa härhemma bland barnens kläder, sålt och köpt lite på Tradera. Äntligen gjort klart Franks fotobok, så den borde komma i nästa vecka. Verkligen ett tips till er småbarnsföräldrar, gör fotoböcker för varje levnadsår. Så himla kul att sitta och titta tillbaka i tillsammans med barnet. Frank älskar sina böcker!

(null)
Franks fotobok, saknar vår lediga april-månad!
 
Idag är det söndag igen. Alex håller på och städar inför att städhjälpen kommer nästa vecka. "Kan ju inte ha det såhär skitigt när de kommer?!". Det ser jag väldigt mkt fram emot, att ha städhjälp igen. Det gör verkligen såå mkt att få ett perfekt städat hem varannan vecka!
 
Nej, dags att  återgå till plockandet! Trevlig söndag!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0