Munktellbadet

Igår var barnen lediga från skola/förskola, å vi tog ledigt bådatvå för å göra nå kul av dagen. Brummade till Eskilstuna för att besöka badhuset där, Munktellbadet. Väldigt rörigt med parkeringar, hittade tillslut en liten lucka. Byggs massor i området, kartan på google maps stämde ju inte alls med verkligheten. Jaja, vi kom fram tillslut iaf!

Perfekt size på badhuset verkligen. Allt satt lixom ihop. En liten plaskdel där Elton ville hänga, en lite större pool med djup 1,2m (dvs Frank bottnade) så Frank kunde vara utan puffar. Han har verkligen blivit så duktig på att simma/ta sig fram i vattnet. Han dyker å simamr under vatten, hoppar och leker. Så himla kul å se!

Blev lite dramatik sen när vi var inne i simhallen. Jag tappade min klocka i vattnet, såklart där det var 4 meter djupt. En snäll tjej på typ 10 bast dök ner å hämtade den, så coolt!! Jag vågade verkligen inte dyka ner så djupt, inte Alex heller! :D

(null)
Frusen efter dusch.

(null)
Glass efter bad.

Framåt 14-tiden kändes det som att det räckte så vi for hemåt. Elton slocknade i bilen å sov nån timme till hemma sen, man blir trött av badhus. Blev iaf en jättemysig ledig dag med barnen, behövde verkligen det!

Munktellbadet var verkligen perfekt för en 3- och 6-åring. Lagom stort, lagom mkt folk. Grabbarna var väldigt nöjda!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0