ÄNTLIGEN är ytterdörren fixad!

I mars hade vi 2-årsbesiktning av huset. Aroseken hade sedan 2 månader på sig att fixa alla avvikelser. Vi hade dock redan långt innan felanmält att ytterdörren var sned i förhållande till karmen. Har tjatat, och tjatat, och tjatat på AE om den där himla dörren. De har helatiden skyllt på Obos (husleverantören). Fick till svar att en ny dörr är beställd. Märkligt, då det ju är dörrkarmen som är sned. Svarade då att de får komma å fixa en provisorisk lösning då för det börjar bli kallt å det drar. En snubbe från AE var här i kikade i fredags. "Men det är ju karmen som är sned, det här kan ju snickarna fixa! Kan de komma på måndag?"

Vi har alltså väntat helt i onödan på en ny dörr.

Idag var iaf snickaren här å justerade karmen. Antingen kunde han lösa det hela IDAG med lite klippa-å-klistra med lister och silikonfog. ELLER så behövde han beställa ny karm osv osv. Vi valde det första. Så på nån timme blev allt justerat å klart. Blev faktiskt över förväntan!

(null)
Glipan vid golvet och mot karmen är lappad å lagad.

Så himla skönt att vi kan bocka av det! Snickaren var också snäll och flyttade det udda fönsterhandtaget till badrummet, och satte det i sovrummet istället (fick nytt, UDDA, handtag i sovrummer förut!). Nu är det "bara" bänkskivan i badrummet kvar som ska fixas!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0