Segling i Sthlms skärgård

Våran första semestervecka spenderade vi med mina föräldrar i Sthlms skärgård. Vi mötte upp dom i Vaxholm, där mönstrade vi på Röde Orm. Efter lite bunkrande styrde vi mot Lilla Kastet. Strålande sol, och noll vind, så ingen segling denna gången. Var inte vindar för att lägga till vid min favoritplats inne i pölen, fick plats vid berget mitt emot.

Vaxholm

Semesterfirare!

Solade lite på berget

Dagen efter lättade vi ankar och seglade mot Säck. Blåste liiiiite iaf, så seglen hissades. Var knappt styrfart, men Alex måste ju få testa på det hårda livet på sjön! :P

Lite missnöjd över att seglet skuggade solen!

Vid säck blev vi kvar två nätter. Vi spenderade dagarna i solen, herregud vilken värme! På kvällarna åt vi god mat, spelade spel och hade det allmänt gött!

Soligt på berget

Fjärde dagen blev våran sista. Vi for till Möja för att därifrån ta Cinderella tillbaka till Sthlm. Sommarens varmaste dag typ! Möja är verkligen en jättemysig ö. :)

Lilla gästhamnen på Möja

Hjärtat!

Hejdå Möja!

Påvägen hem hamnade vi mitt i värsta sjödramat! En liten motorbåt hade fattat eld strax utanför Vaxholm, och Cinderella kom för undsättning. Man var ju snabb på att fota lite, var väldigt obehagligt! Båten brann som fan, svart rök överallt. Som tur är hade de tre personerna på båten lyckats fly från branden iaf.

Fire!

En himla brasa!

Dagarna i skärgården var verkligen hur bra som helst! Mysigt att få umgås med mina föräldrar. Tänk att jag frivilligt ville följa med ut på sjön igen. :) Blev ju dock inte så mkt segling, men det gjorde mig inget.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0