Öppna förskolan

På förmiddagen idag har vi hängt på Öppna förskolan vid Ängbykyrkan. Blev verkligen succé! Frank trivdes jättebra, massa leksaker. Jättefina, stora och fräscha lokaler. Idag var det rätt lugnt där, lagom förstagång lixom. Frank fann sig väldigt fort, "lekte" med de andra barnen å tyckte det var spännande med sångstund. Asså jag blir verkligen så stolt över honom när man ser hur han "tar för sig" och närmar sig andra. Både barn och vuxna. Åh, min stora lilla kille!
 
Gunghästen var rolig!
 
Tror Alex och Frank kommer få en jätterolig höst tillsammans. Är såå avis. Tänk vilken lyx att vi kunnat vara hemma bådatvå under sommaren. Så glad att vi fick till den lösningen. Frank är ju lixom lite roligare att hänga med nuförtiden. Det händer lite mer helt enkelt. Även om jag gillade när han var nöjd med att sova i vagnen så mamma kunde få fika ifred, så är det ju roligare nu. Jaja, ska inte älta detta något mer. Jag får ju lite mer mammaledighet efter årsskiftet. Det ser vi fram emot!
 
Frank ligger å sover en stund nu. Sen ska vi åka till Dinah & Johan på Ekerö. Ska bli mysigt å träffa dom en sväng innan de åker på äventyr.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0