Helgen

Jobbade extra på akuten igår. Mpdde piss, snorig å dan, men de gick helt ok! En ny sköterska gick med mig under dagen, för upplärning. Var en del spännande fall, som alltid!

Efter jobbet åkte jag förbi husläkarjouren för att lämna urinprov, hade känt mig skum under dagen. Misstänkte en UVI. Urinprovet var dock negativa! Fick dock höra sen att de borde tagit en odling, då bara urinprov kan visa falskt negativt. Jaja, får känna efter lite i veckan hur det fortsätter. Uvi är ju inte asbra som preggo.

Blev annars en lugn kväll. Alex lagade kött, potatis och sås. Gott!

Sov som en kratta i natt. Hostat massor. La mig tillslut på soffan å kikade TV. Somnade där tillslut. Frank vaknade sen vid 7-tiden. När fattar barn att de får sova ut på helgerna?! Jag låg mest i sängen hela fm idag. Efter lunch piggnade jag till, å vi for till Barkarby en sväng. Shoppade dock ingenting. Eller jo, lite nya trosor.

När vi kom hem hängde vi i parken en stund. Köpte sen pizza med oss hem till middag. Sen har kvällen gått i ett. Ligger i sängen å kikar Helenius hörna. Tommy är med! <3 Snart är det dags att sova!

(null)
Brum brum!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0