2-månaderskontroll

Frank har dragit på sig en förkylning. Så idag fick han stanna hemma. Som tur va kunde världens bästa faster passa honom, då jag och E skulle till BVC för 2-månaderskontroll. Tog en promenad dit, så himla najs väder! Allt gick iaf finfint på BVC. Han växer på bra, väger numer 5700gram och är 56,8cm lång. Fun fact, Frank var betydligt större i samma ålder (trots en födelsevikt på 1kg mindre än E!). Försöker att inte jämföra grabbarna, men är svårt att låtabli!

Elton fick även Rota-virus-vaccin. Han tyckte inte att det var någon höjdare direkt, men det gick ner tillslut. Håll tummarna för att vi slipper massa biverkningar.

Tog även upp med sköterskan att Elton börjat få snett bakhuvud. Frank hade sk torticollis (googla!) så är lite extra uppmärksam på Elton. Han ligger gärna på högersidan med huvudet, så det har blivit en snedbelastning. Har mailat sjukgymnasten vi gick hos med Frank, de har dock patientstopp så får se vad hon säger. Var så himla nöjd med henne, så håll tummarna för att hon kan klämma in oss. Annars skulle BVC skicka remiss till någon annan.

(null)
Jobbigt att gymma!

Kom hem för en stund sen. Passade på att handla påvägen hem. Ikväll blir det fredagsmys med Tacos och dansen på TV.

Trevlig fredag!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0