Fredagsmys & inställda planer

Tog en promenad till Ica när vi hämtat F på föris. Har blivit en liten "tradition" att vi hämtar F hela familjen på fredagar. Tar en liten promenad, handlar det sista till helgen, stannar till i nån park, ja ni fattar. Mötte en vän/granne påvägen, som tipsade om att Ica faktiskt har små kundvagnar. Att vi aldrig tänkt på det innan! Frank tyckte det var himla spännande å få gå runt med en helt egen kundvagn. Succé!

(null)
Frank styr upp fredagsmyset.

Vi lagade lövbiff å potatis till middag. Riktigt mumsigt! Vi tittade på Bäst i test (i förväg!) och sedan dansen. Blev en rätt lugn kväll.

Idag var planen att Madde&Geson skulle komma hit på middag & spelkväll. De grusades dock. Så himla tråkigt! Vi har försökt få till en dejt i flera månader typ. Så vår kväll blev helt plötsligt plan-fri. Frank är hos farmor&farfar, så vi är i princip barnfria (Elton är inte så svår å ha å göra med!). Vi tänkte nog passa på att se nån film eller så. Kommer väl sluta med att vi sover i varsin ände av soffan klockan 21.

Alex är ute i Vallentuna nu. För å lämna Frank, å för att byta till sommardäck och städa bilen. Jag och E stannade hemma, för å fixa inför kvällen. Vi tog en liten promenad nu innan lunch, inte alls nån värme ute direkt men var skönt att få lite luft! E sover fortfarande i vagnen, å jag äter lite lunch. Alex kommer hem om nån timme. Får se lite som sagt vad vi hittar på ikväll.

Nej, dags att få lite gjort innan E vaknar!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0