Långpromenad & balkongfix

Startade tisdagen med en långpromenad. Blev tillslut 1mil. Vädret är ju helt underbart, kunde gå i linne utan att frysa. Gick vändan runt sjöarna. Så himla fint där. Lyssnade på pod och sen ljudbok. Börjat lyssna på boken om Bunkerläkaren. Så sjuk story verkligen!

(null)
Så mysigt!
 
Var hemma vid 11. Har duschat, matat E, ätit lunch. E sover gott i sitt nest, och jag googlar balkonginredning. Vi handlade bord+stolar igår på Rusta. Var preciiis så det gick in i bilen. Jag och E fick ta en promenad dock. Gick då till Jysk, och hittade där en grill/serveringsvagn som vi slog till på. Så nöjd!

(null)
Preciis så att det gick in i bilen.

Efterlyste sen en mindre soffa i konstrotting. Var en i området som sålde en för 300:-. Alex fick hjälp av sin syster&Johan att bära hem den. Inser då att den är GRÅ och inte svart. Tänkte först att det får vara skitsamma, men nu vettefan. Försöker hitta en soffa som säljs bara soffan (de flesta säljs i set med fotöljer och bord) till ett vettigt pris. Men det är inte det lättaste! Jaja, får se hur vi gör. Kikar lite beggat också. Vill nog trots allt ha en soffa i svart!

(null)
Lite lätt övermöblerad balkong.

Just nu är det kaos ute på balkongen. Köparna av loungesoffan hämtar den på lördag. Så tills dess får det vara lite stök helt enkelt!

Har inte så mkt planerat annars för resten av dagen. Ska droppa några av Alex skjortor hos kemtvätten (bröllop på lördag!) innan jag hämtar F på föris. Lämningen idag gick toppen! Så skönt med sånna dagar. Tänkte nog mest nöta lite soffa tills vi behöver gå. Känner mig rätt trött och sliten faktiskt.

Hoppas ni får en fin tisdag iaf!






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0