Lite mer bebis-fix

Snart kan jag räkna timmarna tills lillebror är här. Känns så himla overkligt! Jag försöker vila så mkt jag bara kan, samtidigt som rastlösheten kryper på. Så jag försöker fixa och dona lite härhemma. Packat bebisens väska till BB. Lite osäker på hur mkt vi behöver ta med när det gäller tex blöjor. Sist så fick vi ju allt sånt på BB under tiden vi var där. Borde ju vara samma sak denna gång? Slänger med ett paket blöjor, just in case! Å kläder såklart. Å några nappar och flaskor. Sen ska en filt, gosedjur och overall med å.

(null)
Lillebrors väska packad!

Har även gjort om lite på skötbordet. Vi har blöjstationen på en lång bänk inne i badrummet. Blev två nya korgar, lite mer saker jag vill få plats med på bänken. Har gjort en sista beställning på Apotea, kompletterat med pysventil och minsta Alvedonsupparna. Bebis blöjor har även fått ta plats. Vi har fått några paket med Pampers i babyboxar, ska bli spännande å testa deras blöjor. Till F använde vi uteslutande Libero (vann ju en årsförbrukning!). Har varit väldigt nöjd med deras blöjor, men är alltid kul å testa något annat.

(null)
Skötstationen i badrummet.

Till höger om skötbädden har vi en låda till våtservetter. Våtservetter är verkligen en vattendelare bland föräldrar. Vissa verkar tycka att det är jävulens påfund, medan andra tycker det fungerar super. Vi tillhör den andra kategorin. Det är enkelt och smidigt helt enkelt! Vi använder dels Liberos wipes (himla smart förpackning med ett ordentligt lock) och dels Apotek Hjärtats (som vi då lägger i burken på bänken).

Till vänster har vi en korg med massa bra-å-ha-saker till både Frank och Lillebror. Bland annat lite krämer, nässkölj, tops, handsprit. Sånt man vill ha lättillgängligt helt enkelt!

Tror nog vi känner oss rätt klara med skötstationen nu. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0