Glukosbelastning & reashoppat

Belastningen gick ändå helt ok. Den där drycken är helt vidrig! Jag gillar ändå sött å sliskigt, men dedär var helt horribelt. Mådde rätt illa, å var riktigt hungrig efter att ha svept den. Men det gick bra. Jag roade mig med pod och youtube de två timmarna man ska vänta. Tyvärr så skickas blodproverna numer på analys, så får svar på måndag.

(null)
Fick apelsinsmak denna gång, kommer aldrig mer kunna dricka Fanta nu!

Var klar vid 10.30. Gick då och tog en frukost/fika på Espressohouse vid Odenplan. Gillade det fiket bättre förut, då det var större. Eller blandar jag ihop det med ett annat EH? Åt iaf en fralla & en smoothie, och lyxade till det med en kladdkaka å. Himla mumsigt!

(null)
Lyxfrulle!

Slank förbi Lindex och Åhlens innan jag åkte hem. Typ de enda butikerna som finns vid Odenplan. På Lindex skulle jag "hämta ut" en gratis body jag fått via Libero. Fyndade även ett par tights på rean. Å på Åhlens blev det ytterligare två tights till bebis, även de på rea.

(null)
Hade vi inte tillräckligt med kläder?!
Djurmönstrade & prickiga tightsen från Åhlens. Bodyn & tightsen med ballonger från Lindex.

Begav mig sedan hemåt. Varit hemma en stund nu. Ska äta lite lunch, och sen gå och hämta F på förskolan. Fredag idag, så då går han lite kortare dag på föris. Han går ju inte riktigt heltid nu när jag är sjukskriven (även om vi har all rätt att ha honom där samma tider som om jag skulle jobbat), har hämtat honom lite tidigare på dagarna. Vi lämnar fortfarande vid 7-tiden, just för att Alexander måste lämna. Jag grejjar inte riktigt att få på F kläder osv längre, hej otymplig!

Ikväll blir det handboll, så himla pepp på detta VM!
Anonym
2019-01-11 @ 22:50:46

Fina plagg du köpt! :)

Svar: :) Tack!
malin.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0