Kallelse till 3-årskontroll

I veckan hade kallelsen till Franks 3-årskontroll kommit. Tänk att vi har en snart 3-åring! F växer verkligen för varje dag. Har varit en nyttig vecka för honom, träna på att samsas med sina kusiner. Han är verkligen en liten människa. En person. Med känslor både högt och lågt. Man kan prata med honom, resonera, och han förstår.

En sak vi kör ganska hårt på är att prata om vad vi ska hitta på framöver. Kan ligga långt fram i tiden, tex vad vi ska göra i helgen. Eller ännu längre fram, att han ska börja på stora avdelningen på föris. Eller helt enkelt vad vi ska göra under dagen. Fungerade super när vi var på Kolmården. I bilen påväg dit pratade vi om att vi först skulle åka Safari-banan och kika på djur, sen äta lunch och efter det gå till Bamses värld. Han tjatade inte en enda gång om Bamse, för han visste att vi skulle dit efter lunch. Han visste hur dagen var planerad.

(null)
Min stora lilla kille! <3

Inför 3-årskontrollen ska vi fylla i en enkät på nätet. Kryssa i sånt vi vill ta upp och förbereda lite helt enkelt. Vi hade inte så mkt funderingar egentligen, mest lite allmänt. Ska iaf bli himla spännande! Är inte det minsta orolig för att han ligger "efter" på något sätt, men alltid bra å få en check!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0