Jobbiga lämningar

Innan lillebror kom så började F förskolan kl 7. Vi var då typ först på plats, vi lämnade inomhus å så fick han äta frukost på förskolan i lugn och ro.

Nu går Frank deltid. Vi lämnar kl 8. Lämningen sker utomhus. Och det har varit kaos typ varje morgon. Frank är ledsen, vill inte gå in på gården ens. Det är mkt barn på plats redan. Å idag var där ingen personal som jag kände igen. Känns sådär att lämna sitt barn till helt främmande människor. Det blir bara stökigt. Vet inte alls hur vi ska göra för att underlätta detta. Mailade och frågade om en kunde få veta vem/vilka som är på plats på morgonen, men det var visst inte möjligt. Just nu känns de rätt B när ens inte ens vet vad pedagogerna heter lixom! Vi är supernöjda med pedagogerna på Franks avdelning. Är de på stora avdelningen som vi har noll koll på för tillfället. Vi får mail om ny personal, men är ju inte så lätt att hålla koll. Speciellt när en inte får något ansikte på personen.

Allt sånthär blir ju så mkt större när livet i sig är rätt kaos. En känner sig så otillräcklig ffa gentemot Frank. Dåliga samvetet redan där. Så lämnar man honom ledsen på förskolan varje morgon, det känns inte bra asså! Jag hoppas att det ska lugna sig lite. Behöver nog bara lite mer tid för att komma in i rutiner igen.

Vet inte alls vad vi ska göra för att underlätta lämningarna.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0