Vi har fått åka hem!

Natten till idag gick bra! Elton svarade bra på inhalationerna och har ätit bra. På ronden kunde läkarna konstatera att de inte längre behöver behandla honom. Så vi fick ett OK till att åka hem! Såklart en lättnad, att han är såpass stabil att vi inte behöver sjukhusvård. Samtidigt lite läskigt, att inte längre ha hjälp ett knapptryck bort. Vi packade ihop oss, sa tack och adjö och åkte hem vid lunch.

(null)
Elton vinkar hejdå!
 
Innan dess så hann jag med ett samtal med en kurator. Ganska snart efter att vi blev inlagda så erbjöd de kuratorkontakt. Är tydligen rutin när det gäller så små bebisar. Tackade såklart ja till detta, alltid bra att få ventilera sina tankar. Elton och jag har verkligen haft en tuff start tillsammans. En förlossning från helvetet och nu ett jobbigt RS-virus. Men men.. det som inte dödar..
 
Vi är verkligen nöjda med sjukhusvistelsen. Har blivit väldigt väl omhändertagna. Har kännt oss väldigt trygga. Huddinge är ett Universitetssjukhus, så vid läkarbesöken så var det typ 8 pers med inne i rummet. Läkarstudenter, sköterskestudenter osv. En himla bra grej var att de stod och disskuterade och bollade i rummet, inför oss. Så vi fick höra hur deras tankar gick helatiden.
 
Nu vill jag bara få lite vardag igen! Har en sjukt frustrerad 2,5-åring att deala med. Vi behöver få lite rutiner. Behöver få komma iväg på lite roliga saker. Frank har verkligen hamnat i kläm i hela denna soppa. Hans frustration har kommit ut på lite jobbiga sätt. Både för honom och för oss. Nu hoppas jag att vi kan få landa lite som familj. Ser fram emot lite värme och vårväder nästa vecka!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0