Sticka & Polismuseet

Startade dagen på spinningcykeln. Noll pepp, men kändes riktigt skönt när jag var klar. Veckans tredje träningspass, hejja! Har kört på rätt bra på sistone. Tyvärr inte gett så stor effekt på vågen än, men det kommer nog.

Kommer hem till en ledsen F som fått en sticka i fingret. Den satt rätt djupt, så jag lyckades inte få ut den. Ringde 1177, som hänvisade till Husläkarjouren. Vi fick tid där efter lunch. Sköterskan lyckades inte heller. F fick ett "honungs-plåster" (hette det så?!), som skulle hjälpa kroppen att stöta ut stickan. Han bröt ihop TOTALT av plåstret. Han fick verkligen panik. Lilla hjärtat! Av ett litet plåster lixom..

Jaja, klara där for vi till Polismuseet. Vi kom dit vid rätt bra tid, då många var påväg hem då. Så vi hade tillslut museet nästan för oss själva. F ville inte åka hem. Fick muta med en Polis-tisha och glass. Vad gör man inte!

(null)
Konstapel Frank!

Vi stannade till på Outletbutiken påvägen hem. Geggamoja har utförsäljning nu under några dagar. Fyndade en pyjamas (som jag dock kommer använda som vanlig tröja) och en zip-tröja till F, och en förvaringskorg till Eltons leksaker. Himla fina saker!

Nu ikväll har vi inte gjort något speciellt. Såg Sävehof vinna SM-guld i handboll, och käkade grillad kyckling till middag. Ligger nerbäddad nu å slötittar på TV. I morgon ska vi till badhuset, babysim med E. Alex och Frank följer med å. Ska bli kul!

Dags att sova, godnatt!

Å jusste, stickan hade vandrat såpass att vi kunde ta ut den när F sov!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0