Lättad

Fick besked från kvinnokliniken idag. Det är inte heeelt okej, men inget allvarligt. Så jag ska dit på återbesök om 6 månader. Har det blivit värre gör man nåt åt de då helt enkelt.

Känns som klumpen i magen löst upp sig. Nu kanske det glada humöret är här för att stanna.

Dagen har mest bestått av kemi. Labb imorse, övning, och sen labbrapportskrivande på bibblan med Kim. Riktigt skönt att ha den överstökad direkt. Blev sen ett medelpass på friskis. Riktigt skönt. Men varmt som fan där inne. Märks att temperaturen utomhus är på stadiga tvåsiffrigt. Våren är verkligen här för att stanna. :)

Har ikväll sen kollat på handboll, och sen fotboll på de. Guif-Sävehof i 4:e semifinalen i handboll. Riktigt kul att Guif vann och tog de till 5:e och avgörande match. Jag hoppas verkligen dom kan rå på starka Sävehof på bortaplan. Kollade sen med ett halvt öga på CL-semi mellan Barcelona och Chelsea. Riktigt jävla trökig match. Blev ju inte ett enda mål!

Imorrn har jag biologi heeela dan. Labb på fm, och sen föreläsning på em. Blir en sväng till friskis sen. Sen spelar Västerås-Skövde 4:e semifinalen i handboll på damsidan. Så blir väl till å kolla på den. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0