MOS, BVC & Västeråsbesök

Ännu en dag med full fart. Startade dagen med att möta upp Clara vid Mall of Scandinavia. Kikade i lite affärer, och lunchade med Becc och Alex å. Har blivit mkt häng i köpcentrum för vår del på sistone, dock inte så mkt shopping gjord. :P Kikade i Newbiebutiken, på jakt efter en ny mössa till plutten. Hittade dock ingen som var tillräckligt liten!
 
Påväg på äventyr
 
Efter lunch hade vi tid på BVC för vikt och längd. Plutten väger numer 3390 gram och är 50,3 cm lång, stor kille! Plus 700gram på bara två veckor, bra jobbat! Jämfört med den faktiska kurvan ligger han två snäpp under, men om man gör en fiktiv kurva beräknat på att han faktiskt är född 4 veckor för tidigt så är han mitt på kurvan. Känns skönt! Så nu kan vi släppa matandet mer fritt. Vi behöver inte väcka honom på natten, utan han får vakna när han känner att han är hungrig helt enkelt.
 
Sedan begav vi oss till Västerås för att fira syrran. Första gången lille F fick träffa mormor och morfar å. Blev lite mys med dom båda. <3
 
Världens bästa mamma&pappa. <3
 
Han fick finfina presenter i form utav en jättegosig kanin från Teddykompaniet, och en overall från PoP (också med kaniner på!). Tack fina mamma&pappa!
 
Han får nog heta Stampe.
 
 Overall från Polarn o Pyret.
 
Kom hem för en liten stund sen. Skrutten har fått mat, så snart är de dags att bädda ner oss. Hoppas på en god natts sömn, det behövs! I morgon är Alex ledig, så blir lite hemmagos bara. På eftermiddagen kommer Alex en vän förbi med sin dotter. Kul med besök! :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0