Vädret <3

Vädret i helgen har verkligen varit amazing! Skönt att sommaren är på gång nu. Igår fixade vi med vårt kallförråd hela dagen. Köpte Ikeas serie BROR, hyllorna fick vi upp förra helgen å igår satte vi ihop arbetsbänken. Nu har vi riktigt bra med förvaring därinne. Det är inte 100% klart ännu, saknar en del saker som inte finns i lager. Jag hoppas att det kommer in snart, så ska ni få se slutresultatet!

Invigde vår nya gräsklippare i veckan, å nu hsr vi även tagit plätten på framsidan. Gräset där var så sjukt högt. Skönt å ha det klippt, men var typ finare innan. Vi håller på och spånar vad vi ska göra av vår framsida, gräsmattan ska väck iaf!

(null)
Älskar vår lilla Flymo!

Elton älskar verkligen att vara ute på tanen, han vill leka, äta och tillåmed sova därute. Han hänger mer än gärna därute.

(null)
Njuter av det fina vädret!

Vi åt grillat både till lunch och middag igår. Det är sommar om något!

Idag har vi haft en lite lugnare dag. Jag kunde parkera i en solstol nån timme när Elton sov, så himla skönt! Hann få lite färg tillåmed. Alex kikade cupfinalen, och jag tog med mig Frank på fotbollen. Lite härligare fotbollsväder idag. Tog med mig en solstol och satt å njöt i solen. Himla trevligt!

(null)
Såhär ska livet som fotbollsmorsa vara!

Nu ska jag se finalen av Robinson (hejja Joanna!) och sen sova. Ny vecka, ny månad väntar!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0