Krasch!

Asså detta jävla Corona-viruset! Det har verkligen satt hela världen i gungning. Nu har de bekräftats 7 fall i Sverige. Vad jag förstått det som är alla dessa smittade av att någon varit utomlands. Så det är ingen spridning i Sverige ännu. Medias rapportering är verkligen skrämselpropaganda! Bara fokus på hur många som dött. Står ingenting om de som faktiskt tillfrisknat. Så ja jag ska erkänna, jag tycker att det är lite läskigt! Ska dessutom jobba på akuten på lördag, och röda ögon är en av de tidiga symtomen. Jobbade i helgen som var, och då tog vi för vana att fråga om utlandsresor. Det är fan inte kul detta alltså!

En annan effekt av Corona är att börsen dalat. Som fan. Jag veeeet att man inte ska få panik av sånt, för det kommer att vända. Men är inte kul när massa tusenlappar dansar iväg fråb ISK-n!

(null)
Rejäl dipp senaste veckan!

Idag är det iaf fredag. Veckan har rullat på bra. Jobbat sen i onsdags, skönt med två dagar ledigt. Detta är min sista jobbvecka på heltid. Från och med nästa vecka jobbar jag 40%. Resten av tiden ska jag ta hand om mitt lilla vilddjur. <3

(null)
Även Elton behöver få vara lite ifred ibland.

Dags att bege sig till bussen, trevlig fredag!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0