Sista oktober

Bloggar från datorn för engångsskull! Har fått undan lite "pappersarbete", skönt! Jag sitter ju som ordförande i vår Brf, så är lite å fixa med ibland. Skönt å ta nån timme och bara göra undan det. Har även svarat på en patientenkät från senaste besöket på VC. De fick bara positiva svar, vi är verkligen så nöjda med bytet från To Care i Solna!
 
Igår var jag hem till Sofia och käkade middag. Vi köpte med oss färdigt från Sushin på hörnet. Gillar inte alls sushi, men de har så sjukt god Yakiniku. Asså jag dör va gott! Dock såå lite potion egentligen, hade kunnat äta det dubbla. Får be om en dubbel nästa gång!
Vi pratade bort några timmar, vi hade inte setts på svinlänge. Livet ställdes lite på ända för ett år sen ungefär. Var iaf skönt å prata bort tiden. Hon och hennes karl ska flytta utomlands några månader nästa år. Asså hur sjuk grej?! Så modigt!
 
På förmiddagen idag ledde jag pass på Friskis. Asså jag är så glad att jag kommit igång med lite mamma-pass! Mina motionärer är bäst! Idag var där en kvinna som pluggar på GIH och tittade på passet. Hon läser om just mammaträning just nu, så hon ville se ett jympa-pass in action lixom. Lite nervöst såklart, att bli granskad så. Men hon verkade nöjd efteråt! Förklarade lite kort Friskis upplägg, och jag tror hon blev lite chockad över hur genomtänkt och hur mkt jobb som ligger bakom ett jympapass på Friskis. Jag hoppas att hon blev lite inspirerad också!
 
Ska iväg och hämta F om 1,5h ungefär. Elton ska få lite mellis, så tar vi nog en liten promenad sen. Han verkar lite trött. Igår sov han bara vid lunch, inget alls på eftermiddagen. Det är lite upp och ner dedär med hur mkt han behöver sova på dagen. Idag tror jag nog att det behövs, är lite väl mkt tröttgnäll. Är ju himla fint väder ute, så ska inte klaga!
 
Ha en fortsatt fin torsdagseftermiddag!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0