Segling med päronen

Obligatoriska pannkakorna på båten

Utö-gruva

Snigel var med!

Utö kvarn

A & mami

Barnasinnet kvar!

Fin utsikt från ångbåtsbryggan

Grillning på Fjärdlång

En lur är aldrig fel!

Solen kikade fram

Liksom förra året blev det några dagars segling med mamma&pappa. Vi hoppade på på Utö i tisdags. Där blev det lite promenad, minigolf och sedan middag på nån restaurang nere vid gästhamnen. Vi hade tur med vädret, så vi kunde sitta ute. Älskar Utö, så himla fin ö! Vill mer än gärna hyra stuga där nångång.

Dagen efter seglade vi till Fjärdlång. Blåste en del, så det blev faktiskt lite segling. Vi försökte oss på en promenad på ön, men insåg rätt snabbt att det var för geggigt! Plockade lite blåbär på ön, som blev till en paj till efterrätt. Vi grillade lax till middag, sjukt gott! Spelade lite spel på kvällen å sådär, vi kunde faktiskt sitta ute! Solen värmde på rätt bra på kvällen.

Dag tre seglade vi först till Härsö. Pissväder, mkt blåst och svarta tunga moln i fjärran, inte alls min kopp te! Vi hann väl ligga nån timme på Härsö innan kapten bestämde att vi skulle ta oss vidare till Saltsjöbaden då vädret lovade regn och blåst. Sagt och gjort. Framme i Saltis åt vi mammas berömda köttfärslimpa, så himla gott! Spelade lite spel i skydd av regnet nere i båten.

Idag vaknade vi faktiskt av att solen sken, kors i taket! Vi packade ihop oss, käkade lunch på brygg-restaurangen och tog sedan bussen hem. Typiskt att det blir toppenväder dagen vi ska hem!

Har varit fyra toppendagar verkligen! :) Så himla mysigt att vara ute med båten. Klart man hade önskat bättre väder, men vad ska man göra?!

Tack snälla mamma&pappa! <3

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0