Vallentuna & tomatplantor

Idag har vi varit ute hos svärisarna i Vallentuna hela dagen. Asså vädret har verkligen varit helt magiskt. Såklart lyckades jag bränna mig lite på bröstet. Man är duktig å smörjer in kidsen, men glömmer sig själv.

Blev iaf en himla mysig dag. Hängde först i den stora lekparken vid Sporthallen. Sen hem till svärisarna å hängde. Åt grillat till middag, så så så gott! Grabbarna röjde ute på altanen. Frank lekte med bilar och Elton med vatten typ. Tror de båda gärna hade stannat kvar!

(null)
Jag & min man. <3

(null)
Elton blev lite röd, trots spf 50 och skugghäng. Solen tar verkligen!

Med oss hem fick vi ett knippe rabarber och två tomatplantor. Så nu blir det rabarberpaj, och förhoppningsvis massa tomater i sommar!

(null)
Tror ni att de får vara ifred från Elton?!

Tog mig en skön promenad ikväll sen efter nattning av E. Behövde få bli lite fysiskt trött. I morgon är första dagen på Synsam, så så nervös! Hoppas på att kunna sova gott iaf! Ska vara i butiken på St Eriksplan 9.30 i morgon. Skönt att inte behöva stressa. Ska bli så himla kul och spännande att komma igång lite smått nu i juni. Sen väntar ju ledighet juli&augusti, innan det drar igång på allvar till hösten. Lite mjukstart helt enkelt!

Nu, sova!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0