Did she get off the plane?!

- I got off the plane!

Får tårar i ögonen bara av att tänka på det sista Vänner-avsnittet! Kollade på det igår. Det är bara sååå grymt bra slut på den serien. Men nu måste boxen hem till syster igen. Kommer vara jobbigt att säga farväl.

Fick veta idag att Charkmästarn, där jag jobbat dom senaste 5 somrarna och där jag fick fortsatt anställning året ut, har gått i konkurs. Om jag inte fått jobbet på TVCheck hade jag fan varit arbetslös idag! Tycker så synd om pappas bästa kompis Peter, han som ägde företaget. Kan fan inte vara lätt att repa sig efter en konkurs.

Skönt med fredag imorrn. :)

18 dagar kvar..

/M

Slow wednesday

Hej.
Halva veckan har gått. Onsdag idag. Det är skönt.

Det har skett stora framsteg i mitt liv. Haha. Jag är fan stolt över mig själv. Fick sagt verkligen allt jag känner! Han förstod ju vad jag menade. "Hör av dig om du ändrar dig." Vi får väl se. Men just nu känns det bara så stort att jag vågade ta steget. :D

Har knappt träffat nån från min klass sen studenten. Och jag bryr mig egentligen inte heller. Trivdes inte i min klass på slutet. Kändes som alla tog Henkes parti, och det är ju förståligt. Han tar väldigt mycket plats. Har knappt ens pratat med Johanna och Lisa. Antar att det bara var ytligt i skolan.

Min nya kamera kom igår. :D Så fin och bra!

Ska gå lite på stan efter jobbet. Kolla om jag hittar nåt fint party-linne. :)

19 dagar kvar..

/M

Så kommer veckan bli..

Sätt musikspelaren på shuffle. Tryck nästa. Låtarna får representera veckans alla dagar.

Måndag: N'Sync - This I Promise You
Tisdag: Magnus Uggla - Hand I Hand
Onsdag: Backstreet Boys - I Never Break Your Heart
Torsdag: The Streets - Dry Your Eyes
Fredag: Marc Anthony - I've Got You
Lördag: Lars Winnerbäck - Lovesång
Söndag: Magnus Uggla - Jag Skiter

Analys: Veckan börjar lycklgt, på kärleksfronten. Men på torsdag blir du sårad. Helgen verkar dock bli bättre. På söndag skiter du i allt!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0