Epilering

Har nyss epilerat mina ben. AJ! Dom är ganska prickiga just nu. Tänk vad man får stå ut med som tjej. För er som inte har koll på vad en epilator är så kan jag berätta för er att det är en liten grej som drar upp hårstråna från benen. Resultatet blir himla bra iaf. :)

image405

Nåt fel

Har fixat allt inför Stephanies b-day-partey på lördag. Temat är blått, så det blev ett par blåa leggings. Blir en svart klänning till det. Det får duga. :) Köpte present till henne å. Blev himla tjejiga saker faktiskt. Kanske för tjejiga. Kommer bli en trevlig kväll på lördag.

Igår var jag så himla duktig. Satt och pluggade teori i en timme på bilskolan. Heja. :) Nästa vecka blir det nog mer plugg där. Deras prov är väldigt bra. Så nu jävlar.

Ska åka och träna efter jobbet. Puls Medel i en timme. Jag känner mig dock inte helt hundra. Nåt är fel. Haft ont i magen/illamående i 3-4 dagar nu. Jobbigt värre! Hoppas det går över snart. :/

/M

Taggad

Jag blev så himla taggad på mitt körkort nu. Körlektionen imorse gick ju himla bra som sagt. Efter jobbet idag gick jag dit och bokade in 5 lektioner till. Så har lektioner inbokade fram till mars. Satt även och pluggade lite teori vid deras datorer. Hann med tre prov. Kändes bra. :) Ska försöka pallra mig dit några kvällar i veckan och sitta i en timme. Jag ska fan klara det där jävla provet nu!

Har varit hemma hos syster och Ulf ikväll. Farmor var där på fika också. :) Mysigt.

/M

..I feel sad when you're sad..

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0