VW Beetle

Jag har gått och blivit kär, i en bil. Ge mig en VW Beetle förifan! (Kanske borde jag ha körkort först?)

VW Beetle

Karatefylla

Onsdag

Lill-lördag idag. Byz kommer till Konrad. Vill dit, men är fan inte pigg. :( Känner mig fortfarande sjuk och hängig. Inte bra! Går jag dit kommer jag aldrig palla att jobba imorrn. Har inte råd att vara hemma. Eller, det har jag iofs, men det är fan inte värt 900:-.

Ska nog hem till syster ikväll istället. Kolla på Eurojump och äta pizza. :) Promenad fram och tillbaka borde väl kvitta pizzan? :P

Åh, pratade med Clara på msn idag. Dom är tillbaka i Thailand, Bangkok nu. JAG VILL OCKSÅ! Det får bli nån annan gång. :P Kanske kan gör ett studieuppehåll sen och resa lite. Eller bara en charter på sommaren skulle inte vara helt fel heller.

På lördag börjar ju melodifestivalen. Man lär ju kolla. :P Haha.

/M

Ryggen :(

Tisdag

Hej! Fick ont i ryggen nu på eftermiddagen. Inte bra! Pallar inte att gå och ha ont hela tiden. Ska få ett gummiband att träna med av pappa. Har beställt en bok på internet med massa övningar man kan köra. Så det låter ju bra. :) Så kan man köra det dom dagar jag inte går på friskis. :) Det ska tydligen vara bra för ryggen.

Ska snart på träning med kidsen. Ska ha fys idag, men har ingen aning om vad vi ska göra. :S Har så dålig fantasi just nu. Kanske blir lite stationsträning? Eller så får dom springa i 30 min non stop. Haha!

Tror mina kort kommit som jag skickat på framkallning. Det är ju inte lika spännande att häma ut kort nu när man har digitalkamera. Man har ju redan sett korten. Men det är ju alltid kul och fixa nya kollage och klistra in i albumet. :) Får roa mig med det ikväll eller imorrn.

Det snackas för mycket i den här stan.

/M

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0