Gravid-panik!

Igår fick jag min första riktiga gravid-panik. Över allt som behöver fixas och göras innan bebis kommer. Så blev en stunds googlande på gravidkurser, förlossningskurser och gravidträning. Herregud!

Har iaf landat i att gå på vattengympa. Jag hoppas jag får med mig några fler från min gravidgrupp på FB. Kul med lite sällskap!

I övrigt är vi i valet och kvalet om vi ska flytta eller ej. Ena stunden vill jag bo kvar, andra flytta till större. Bläää, så många beslut!

Har strax tid hos en läkare, mina illamåendetabletter börjar ta slut. Glömde ta med dessa till Vås i helgen som va, det var inte roligt! Så antar att jag behöver dom ett tag till! :/ Efter läkarbesöket ska vi möta upp lite vänner för en middag, blir nog mys!

3 år <3

Älskar dig hundratusen gånger!
 
3 år. Det har gått fort, men ändå känns det som en evighet. Ett helt liv lixom. För 3 år sedan frågade jag chans på dig, och du svarade Ja! Mäktigt! Det har hänt SÅ mkt på dessa tre år. Vi köpte lägenhet tillsammans ganska fort. Vi har förlovat oss. Och nu väntar vi en liten klibb.
 
Jag är så glad att jag har dig vid min sida. Min man. Min trygghet. Min lilla familj. <3 Älskar dig mitt hjärta!

Påskfirande i Västerås

Dukat för påskmiddag

Nivet när man bara vill äta upp sin systerson

Jag startade min påskafton med jobb på Sture. Var en hel del å göra faktiskt! En linskoll och en glaskoll. Och en massa spring i butiken, så dagen gick fort! Tog då tåget till Vås, senaste tiden har vi mest åkt med Tågkompaniet. Gillar dom tågen mer faktiskt, inte så mkt folk så man slipper trängas.

Blev upplockade av pappsen på stationen. :) Hem till dom och sen var det full fart hela kvällen. Hur mkt energi kan en tvååring ha egentligen?! Lite lätt hög på socker också!

Åt jättegod påskmat, målade ägg, letade påskägg, och sen spelade vi TP. Jag, Uffe och pappa spöade skiten ur mamma, Alex och syrran. Viktigt!

Nu är det dags att sova! :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0