Examensfesten 2012

Nyexaminerade optiker 2012.
 
Kvällen igår var verkligen lyckad! Känslorna stormade på rätt bra igår. Kommer att sakna min klass så sjukt mkt! <3 Tack allihopa för dom har tre åren!
 

Nervöst!

Försöker ignorera att jag ska ha redovisning och opponering i morgon. Det är lixom inte på riktigt om jag skiter i det. Inte alls en bra teknik, då jag i morgon klockan 9.30 ska presentera mitt arbete för lärarkåren och folket i klassen. Eller, jag ska inte säga att jag skiter i det.. Läst igenom det en gång högt för mig själv, och de gick på 14.42. Vi har max 15 minuter på oss. Det blir ju alltid lite kortare när det är skarpt läge, för man babblar på rätt fort då! Ska läsa igenom det en gång till nu innan jag ska iväg till friskis, och sen en gång till innan jag går och lägger mig. Kan det ju absolut inte utantill, men med lite stödpapper ska det nog gå bra!
 

Även om solen skiner ute så är jag sjukt frusen idag! As kallt hemma hos oss. :S
 
Dejtade min bästaste Moa för en lunch idag. Helt sjukt, är sista gången jag träffade henne på väldigt länge. Inte alls kul! :( Kommer sakna min friskis-pärla! <3
 

Stekit!

Nej, jag solar inte topless! :P

Begav mig till vallgraven vid slottet strax efter 10. Var verkligen supervarmt å gött! Läst igenom arbetet jag ska opponera på, och ja, det är ju inte mkt man har att säga om det! Hittat lite stavfel och sånna saker, men sånt är de ju alltid. Ska läsa igenom de ikv igen en sväng och börja stolpa upp lite å sådär.

Begav mig hemåt vid ett. Ett gäng killar hade slagit sig ner bredvid mig, och deras konversation gick som följer: "Fan va fulla vi var i går! Bröööl", "Aa, fyfan va kul det var. Höhöhöhöh!". Tröttnade rätt snabbt på de. :P Undrar om det finns en gräns där man slutar prata om tidigare fyllor på det där sättet? Hm..

Dags för lite cirkelfys. Kötta!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0