Måndag vecka 9

Då var det måndag igen. Hade önskat att jag befann mig på jobbet just nu, men icke. Ligger i sängen med en svullen hals, hostande lungor och ett dunkande huvud. Jävla skit. Har varit dålig nu i två veckor, borde det inte ge sig snart?

Åkte till Vås i helgen. Var väl inte mkt till sällskap, men var mysigt att få träffa familjen igen. <3 Vi stannade till i Sundbyberg påvägen hem för en lägenhetsvisning. Området vi kikar på är verkligen toppen, men just denna lgh kändes inte helt hundra. Vi har ju verkligen inge bråttom med att flytta, men känns bra att vi börjat kika lite. :)

Men som sagt, jag är verkligen en spillra av mig själv just nu. Är verkligen helt sänkt! Längtar så efter att kunna träna igen, bygga upp kroppen och bli stark igen! En tröst i eländet var att vi vann på Triss, 30:-. Wohooo!

Storvinsten!

Har ätit frukost och ska vila lite framför Nyhetsmorgon. Hoppas ni får en bra dag iaf!

Vår ute?


Har inte varit utanför dörren, med undantag för besök på VC, på två veckor typ. Det ser ju helt underbart ute! Sol, klarblå himmel, sådär krispigt väder. Men ja, en annan ligger nerbäddad i sängen, rullgardinen nerdragen, och Malou efter tio som sällskap. Muntert.


Kanske borde gå ut en stund idag? Få lite friskluft. Det kanske är bra. :)

Har sovit helt ok inatt. Hostar förvisso, den kommer nog hänga kvar ett bra tag till är jag rädd. Tar Cocillana till natten, men det har gett noll effekt. Buuu!


Känner mig piggare?

Efter två nätter med hyffsad sömn känns det som att det börjar reda ut sig. Hostar massor fortfarande, men får inte attacker längre. Har idag tom orkat plocka lite här hemma. Det är ett friskhetstecken, att jag vill städa! :P

Är så himla uttråkad å! När Alex kom hem var jag på jättedåligt humör. Som en understimulerad femåring. Suck.. Alex har verkligen varit en hjälte för mig de senaste veckorna. Det är minsann kärlek det!

Även om jag känner att jag är på bättringsvägen så är jag inställd på att stanna hemma resten av veckan. Vill inte gå och jobba förtidigt, och bli sjuk igen lixom.

Så ja, bloggen blir inte mkt roligare än såhär just nu. Buuu!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0