Hemlängtan

I början av sommaren kände jag mig rätt nere. Jag ville verkligen inte lämna Kalmar. Året hade varit så himla bra. Kändes riktigt tungt att åka ifrån mitt älskade Tullen. Men alltefter sommaren löpte på har det där förändrats lite. Det pendlar rätt mkt, känslorna inför hösten. Det är nu två veckor kvar tills jag åker hem. TVÅ VECKOR! När fan hände de? Vart tog sommaren vägen? Jo, den jobbades bort. Och festades bort. Helgerna har varit grymma. Veckorna sjukt sega. Men nu, jag vill inte att sommaren ska ta slut! Eller, det gör den ju inte förrens om en månad. Men jag vill inte att sommaren i Väss ska ta slut. Clara har kommit hem nu. Och all tid i världen kan inte ta igen de vi missat de senaste året. Därför känns de rätt bittert att vi knappt kommer ses innan jag far hemåt. Men kräftskivan blir en bra grej iaf. En bra avslutning på sommaren. :)

På bättringsvägen

Mår bättre idag iaf. Febern har nästan helt gått ner, så det känns bra. Dock gör halsen fortfarande jätteont, och är svullen. Inte alls kul. Det är svårt att svälja, och mkt anträngande att prata. Men det går åt rätt håll iaf.

Har spenderat större delen av dagen i sängen. Har tittat på Segelsällskapsresan och Pirates of the caribbean, the curse of the black pearl. Mkt bra filmer. :)

Imorrn ska jag nog försöka göra nåt av dagen. Äta en ordentlig frukost och ta en dusch. Kanske tillochmed gå ner till Ica för att hyra lite filmer. :) Kan nog behöva lite luft.

Men nu ska jag nog bädda ner mig och försöka sova.


malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0