Hattfest

I lördags bjöd treorna Dan och Linn på födelsedagsfest på Ejdern med tema hattar och huvudbonader. Vi var as peppade på att hitta något sådant i Ullared. Men ikke då! Eller ah, vi snodde kungakronor på Burger King. :P Snacka om budget/student-variant. Jaja, vi ägde iaf. Kungarna i baren! ;)


Taggad trio. :)

Det spårade ur ganska rejält på Ejdern. Satt och rensade kameran nu, och hittade typ 100 bilder på när vi fejkar en tropi (vissa bättre än andra.. :P). Herregud asså!


Lättroade!


Lina är typ huuuur söt som helst! :)

Flumm, flumm!

Vi begav oss sedan till kåren, dock en man kort. Vad gör jag och Lina med våra vänner egentligen?! :S Skakade mina lurviga på dansgolvet iaf. Himla trevlig kväll. :)Dags för lite Monopol med korridorsfamilje...

dsc00363 (MMS)

Dags för lite Monopol med korridorsfamiljen. :)

Hemma igen från Ullared

Nu är jag hemma igen efter en heldag i Ullared. Herregud vad trött jag är i både kropp och själ. Fattig är jag också.. Tror jag vann (eller förlorade..?) shoppingligan. Blev en massa sällskapsspel, en mixer, strumpor, kroppsvårdsprodukter, med mera, med mera.

Vi åkte vid 6 imorse. Var framme 4 timmar senare i Ullared efter två stopp (ena för att jag mådde illa, och andra för att jag mådde illa och vi skulle äta :P). Begav oss då in på Gekås med varsin kundvagn. :)


Änsålänge tomma kundvagnar. :P

Sprang runt på Gekås i kanske 3 timmar. Gick väl vilse typ 100 gånger. Tur att det finns mobiltelefoner! Vid ett nångång satte vi oss och käkade lite. Efter det blev det lite mer shopping i butikerna runtomkring. Köpte ett par jättemysiga vinterskor på SkoKanonen. Visar dessa senare. :) Strax efter 16 begav vi oss hem mot Kalmar igen. Kom hem för ett litet tag sen. Ska ta tag i berget av grejer nu. Vart sjutton ska jag göra av allt?!


En jävla massa grejer!
malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0