Sommar, sommar, sommaaar!

Underbart väder ute. Legat i solen hela dagen. Så himla skönt! Så lite färg har jag fått på min annars bleka kropp. Brännan kommer bättras på nästa helg på ön. Jag längtar.

Ska snart hoppa in i duschen. Middag hos morfar med fru står på schemat. Sen hem och kolla handbollen. Heja Sverige! Tror det blir nån form av TA ikväll. Jag gillar't!

Lite bitter öven min trötthet igår som gjorde att jag missade poolhäng hos Sandra. Men hey, sommaren har ju bara börjat. :D

Ah, jag är nöjd. :D

/M

De ba skrika!

Har just skrikigt mig igenom Sveriges kvalmatch till OS mot Polen. Matchen slutade 22-22, vilket är mkt bra för Sveriges del. Polen är tippade att gå till OS, och även tippade att spela OS-final. Så ett lika resultat är inte fy skam! Dock var Sveriges anfallsspel inte av den klass som krävs för att ta sig till OS. Kim Andersson, storskytt från Kiel, gjorde inte ett enda jävla mål. Bedrövligt! Bäst på planen var dom båda målvakterna Thomas Svensson (40 bast) och Peter Gentzel (39 bast). Av utespelarna vill jag plussa för Jan Lennartsson och Dalibor Doder. Förstnämnda är ju fostrad i Irsta HF. Bra skit!

Imorrn väntar Argentina. Borde bli en lätt match för svenskarna. Spelar dom lika bra försvar som i dagens match, och får till anfallet lite bättre vinner vi med 10-15 bollar.

Nu ska jag snart bädda ner mig och sova. Är trött efter en lång vecka, som mestadels bestått av jobb och träning.

Sommaren är här på allvar känns det som. Hotar med temperaturer upp emot 30 grader under morgondagen. Så bikinin åker nog på.

/M


Dalibor Doder, vilken stjärna!

Man måste ha mål här i livetMitt och Claras senaste mål är att lära oss texten till låten här ovan.
Den är bara helt underbar!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0