Äntligen lite sol!

Haft två dagar med fint väder, tänk va humöret vänder då! Allt blir lixom så mkt enklare när solen skiner!

Igår åkte vi till Kumla på fm. Besökte en barnloppis, sååå mkt folk där! Lilla Livs garderob hette stället. Jättebra priser, men hittade inget kul. Påvägen sen till Kavat-butiken åkte vi förbi Kumlaanstalten. Den ligger ju typ mitt vid ett villaområde. Kul å bo granne med Sveriges farligaste skurkar! Anstalten var iaf sjukt stor. Och man såg mest en betongvägg. Så var inte så mkt att se!

På Kavat inhandlade vi vinterskor till Frank. Modellen heter Voxna. Tror de kommer bli bra!

Vi åkte sen hem å käkade lunch. Sen blev det BADA hela em. Så så najs!

(null)
Elton napade i skuggan.

(null)
Bada!

(null)
Ibland håller de sams! <3

Grabbarna åt sen en tidig middag. Sen åkte vi å handlade lite och grabbarna fick leka en stund i en lekpark. Jag och A köpte sen pizza till middag, och kollade Beck såklart!

Idag fick Frank bestämma vad vi skulle göra. Han ville åka till en park, så vi drog in till Stadsparken igen. Grabbarna röjjde på! Vi käkade sen lunch hemma, och sen gjorde vi en repris på igår och badade hela em.

(null)
Döden lever lajf!

(null)
Vilket paradis!

Ikväll är sista kvällen. I morgon åker vi till Västerås för lite kalas-firande (som dock är på söndag!). Veckan har verkligen sprungit fram! Känns tråkigt att åka hemåt, spec nu när det fina vädret kommit! Men ska också bli rätt skönt! Nu passar vi på att njuta sista tiden, vi hinner nog med lite sol&bad även i morgon!

Trevlig fredag!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0