Länsat hem

Lite lätt missnöjd sambo, i väntan på fotboll

 

Vi har nu sålt av en himla massa möbler. Soffan är borta, likaså byrån och vitrinskåpet. Sjukt värt att man faktiskt får iväg grejerna. Skänkte även bort två stycken Expedit-bokhyllor som vi haft i källarförrådet. Bra att de kommer till användning!

 

Så ja, vi lever rätt spartanskt nu. Alex gjorde ett tappert försök att boa in sig i lilla pluttfåtöljen, blev sådär mysigt. :P Ska nog se fotbollen i sovrummet istället. Sängen har vi ju iaf kvar!

 

Shit, är mindre än två veckor tills tillträdet i nya lgh. Ska bli sååååå spännande att flytta. Stort steg asså. Jag å sambon pratade lite smått om hur vi ska lägga upp ekonomin å sådär framöver. Jag kommer ju i princip inte ha någon inkomst från september och ett år framöver (kommer försöka spara föräldradagar så mkt som möjligt). Hur ska man då lägga upp det, med gemensamma utgifter, egna nöjen osv. Å ska vi ha kvar sparandet nåt, eller ska det ta ett brake under en period? Har ni några tips/tankar om hur man kan lägga upp det, dela gärna med er. :)

 

Nej, nu blir det horisontalläge i sängen. Kommer väl somna på två röda som vanligt!

Besök hos bm i vecka

Efter förra besöket hos barnmorskan, för två veckor sedan, så har det gnagt lite. Oron för att bebis växer för mkt och för fort. Göder jag en heffaklump därinne?! Fick idag träffa en vikarierande bm, och jag gillade henne jättemkt! Tog mona funderingar på allvar verkligen. Känns jätteskönt!

Hon mätte SF-måttet, de mått som låg lite över sist, och det låg heelt normalt nu, tillochmed under den kurva vi sist då låg över. Hon tyckte väl kanske att de borde räckt för att stilla oron, men om jag vill så får jag ett sk tillväxtultraljud inom några veckor. Hon skulle skicka iväg en remiss på det. Känns skönt att få en check, på ett ultraljud kan man bedöma storleken på bebisen lite mer exakt.

Om bebisen visar sig vara lite större så gör man väl egentligen inte så mkt åt det. Det är ett konstaterande bara. Men känns skönt att få lite mer koll helt enkelt.

Dagens värden hos bm:
Blodtryck 110/65.
Hjärtljud 142.
SF-mått 31.

 

 
 

Ligger i sängen å vilar mina elefantfötter. Alex är ute å springer, är faktiskt lite avis! Vi ska laga lite torsk till middag sen. Sen vid 21 blir det väl att kika/somna till fotbollen. :P

Picknick i parken

Mötte upp fröken From efter jobbet. Vi köpte med oss varsin Coop-plocksallad och jordgubbar från Hötorget och satte oss på en filt i Berzelii park. Jättemysigt ju! :) Kul å sitta å tjöta en stund om allt mellan himmel å jord. Var inte supervarmt ute, alldeles lagom.

 

 
 

Invigde sommarpresenten från jobbet, en filt. Funkade alldeles utmärkt som picknickfilt. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0