Helg

Fredag

H E L G! Eller, om en sisådär 7 h är det helg. Är as peppad på att gå ut ikväll, så jag skiter nog i HP imorrn. Kommer aldrig palla att gå upp och vara redo kl 8.30 en lördag lixom. Behöver inte göra provet, kommer in på mina betyg i alla fall, men samtidigt så har jag ju betalat för't redan. Men ja, det finns viktigare saker här i livet. Men frågan är om jag ska ut ikväll eller inte. Beror lite på. Men är iaf taggad på nåt!

Var hem till M igår. Han gör mig glad. :) HIMLA glad faktiskt.

Åh, fick veta igår att min kusin Johan i sthlm också sökt till Örebro Universitet. :D Blev as taggad! Han är så jävla rolig. Skulle va guld att plugga i samma stad som han. Känner man någon i alla fall.

Har ont i min vänstra axel. M gjorde ett tappert försök till massage igår, men det var inte mkt att hänga i julgranen. :P

Ge mig!

/M

Vår

Torsdag

Det är bara så underbart väder ute. Går med ett stor leende på mina annars ganska trötta läppar. Skulle det inte vara för solen och värmen som är på G skulle jag förmodligen ligga hemma och dra nåt gammalt över mig. Men just nu känns allt bara så bra! :D Har tagit upp alla vår och sommar-skor från källarförrådet. Åh, längtar tills jag kan ta på mig mina vita ballerinaskor igen. Det är lycka!

Var och tränade igår. Gick bra, men var ett himla tråkigt pass. Blev riktigt besviken. Så tog inte ut mig alls, men det var nog bra ändå. Kollade sen på EM-kvalmatchen mellan Sverige och N Irland. Så dåligt! Stängde av och sov när 2-1 målet kom.

26 september släpper Lars Winnerbäck nytt album. Blir eventuellt en höstturné. Ge mig!

Sitter på jobbet nu. Självklart var man ensam här imorse. Duktiga Malin kommer alltid i tid minsann! Ska träffa M efter jobbet. Jag blir glad. Helt klart. :)

Imorrn är det fredag, och sen helg! Orka skriva Högskoleprovet på lördag? Har ju betalat redan, så kanske borde..?

/M

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0