AW och föräldrarmiddag

Haft en bra helg! :) I fredags mötte jag upp klassisarna från Magistern för en liten AW på Vapiano. God mat och sällsksp i toppklass! Begav mig hemåt strax efter 23. Man är rätt sliten efter en lång arbetsvecka!
 
AW på Vapiano
 
I lördags jobbade jag först. Löningslördag, dvs mkt folk i butiken. Strax innan 15 rullade mamma&pappa in i butiken. :) Kul å få visa dom min arbetsplats. Vi begav oss sedan hem till Gullmars. Fixade lite mat, och vid 17 anslöt även Alex föräldrar. Varit sjukt nervös för denna kvällen, första gången våra föräldrar träffades. Men det gick bra! :) De åkte strax innan 23, och jag och Alex stupade i säng.
 
Sovmorgon i söndags. Skönt å få sova en timme extra! Vi tog sedan bilen till Upplands Väsby för att leta tapeter. Inte det lättaste! Tillslut blev det ett par från Rusta (!) för 150:-/rulle. Kvalitén var väl dock inte den bästa, men dom var väldigt fina. :)
 
Blommiga tapeter från Rusta
 
Alex släppte sedan av mig i Märsta, dags för lite handboll! Skånela-Heid, var nog den sämsta allsvenska match jag någonsin skådat! Fler tekniska fel än mål. Matchen gick dock bra för min del iaf! :)
 
Väl hemma sen, efter en timmes sl-resande käkade vi rester från igår och kikade TV. Gick och la oss relativt tidigt, tröttaste!

Ledig torsdag

Var ledig igår. Från jobbet iaf. Man har alltid tusen grejer att fixa när jag har en ledig vardag. Var och vaccinerade oss på morgonen. Över 1500:- kostar det för att slippa Hepatit A+B. Men det får det väl vara värt!

Hade lite ärenden vid Skanstull sedan. Passade på att kika i lite affärer också. Köpte två stickade tröjor på Lindex. Mkt fina! :)

Väl hemma sen drog bakandet igång. Gjorde frozen cheesecake till lördag. :) Tror att den blev lyckad!

Innehållet

Bak-kaos!

Kvällen bestod av städning, matlagning och storhandling. :) Vi som inte behövde handla så mkt kom hem med tre stora pappkassar och två plastpåsar. Herregud!

Idag är det fredag, skönt! :)

Tänka om

Tapeten vi hade i princip bestämt oss för funkar inte att ha i hallen. Den är alldeles för stormönstrad, och det kommer bli rätt mkt spilltapet då det är dörröppning i alla väggarna som ska tapetseras. Den kostar lixom 1200:- per rulle, så är rätt mkt pengar i sjön!

Så ja, nu är vi tillbaka på ruta ett igen! :( Vi ska ta en sväng förbi en Flügger på söndag för att kika lite i lugn och ro! Hoppas vi hittar nåt där som vi gillar!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0