Årets sista dag

Är inte alls på G idag, trött som ett as. Hade svårt för att somna igår. :( Detta resulterade i en liten försovning. Orkar inte slänga på mig smink, vi ska ju ändå bara inventera idag. Japp, ni hörde rätt. Jag får minsann jobba idag. Inventering, sjukt tradigt asså! Men förhoppningsvis går det snabbt, vill minnas att vi fick sluta vid 14 förra året.

Ikväll vankas däremot roligare saker. Middag med vännerna, och sedan festligheter inpå småtimmarna, sjukt taggad! :D

Kvällens outfit, svart klänning funkar alltid!

Tänkte ge mig på att summera 2014 sen. Har gjort de i bilder tidigare, men får nog bli i text denna gång. Blir ganska rörigt med en massa bilder.

Nej, dags att rulla till jobbet!


Söndagsångest igen

Julledigheten är nu slut. Jobbade förvisso i lördags, men det var ju bara en kortis. Julveckan gick alldeles för fort, blir väl lätt så när det var något planerat var enda dag. Himla farande fram och tillbaka. Har haft en jättebra jul iaf! :)

Veckan som kommer är ju kort iofs. Heldag mån och tis, halvdag ons. Årsskifte betyder inventering. Förra året vill jag minnas att det gick snabbt och smidigt, hoppas på detsamma i år!

Längtar massor till semestern i mars. Alldeles utmärkt att resa utomlands då. Förhoppningsvis kommer man ju hem till vår och värme sen! :) är ju "bara" 81 dagar tills vi åker!

Längtar!

Dagen idag har varit väldigt lugn. Inte gjort mkt vettigt alls. Kikat hela 3 Beck-filmer! Vi plöjer alla med Haber/Persbrandt, finns på TV4-play Premium. Sjukt bra! Nu är det dags att sova. Natti natti!

Micke & Veronica

Blev ett biobesök idag efter jobbet. Dag bio är det nya! Vi såg den nya svenska komedin Micke & Veronica mwd David Hellenius och Isabella Scorupco i huvudrollen.

Får 3 av 5

Jag tyckte filmen var helt okej i sin genre. Jag gillar Hellenius, men hans karaktär var lite för mesig för min smak, han borde varit lite mer macho. Filmen är helt klart sevärd om man gillar svenska komedier ala Sommaren med Göran.

Mysigt i biomörkret


malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0