Sitter på tåget påväg till Clara i Uppsala...

dsc00337 (MMS)

Sitter på tåget påväg till Clara i Uppsala. Det svenska landskapet kan vara himla vackert ibland. Trevlig lördag gott folk! :)

Nu är det slut på friden

Mor och far is back in da house. Så nu är de minsann slut på friden. :P Nejdå, det är rätt nice att de är hemma igen. Varit tomt utan dom i 4 veckor. Tiden har gått galet fort dock! Vart tog sommaren vägen? Klockan har slagit över på juli månads sista dag. Om två veckor beger jag mig tillbaka till Kalmar. Galet..

Blir nog en rätt bra helg det här ändå. :) Har bokat in en pedikyr imorgon. Mina fötter förtjänar lite omvårdnad nu faktiskt. :P Värt varenda krona! Efter de blir de en lunch med fröken Bruksgård på Spicy. Mums!

Vid halv tre går tåget mot Uppsala. Ska få träffa min bästaste Clara. Kan nog inte bli bättre. :) Stannar där tills söndag eftermiddag nångång. Har nog aldrig varit i Uppsala förut, så kommer bli himla spännande.

Nästa vecka är min sista på Synoptik på Stora gatan. Veckan efter de jobbar jag lite extra på butiken på Köpmangatan. Kommer bli riktigt tråkigt att behöva lämna mitt (ja, det är faktiskt mitt nu ;P) underbara Synoptik. Men förhoppningsvis så ses vi igen!

Nu ska jag få lite sömn. Har varit dåligt med det på sistone. Åska, mardrömmar och annat tjafs har förstört nätterna. Har fått flytta tillbaka till gästrummet nu, vilket betyder obekväm bäddsoffa. Men jag överlever nog. :PThomas Sabo

Unnade mig själv en liten present i fredags. Har länge gått och suktat efter ett Thomas Sabo berlock-armband. Så slog till på ett sådant. :) Själva armbandet kostade 298:-, köpte till en berlock också som kostade 198:-. Är så himla nöjd! :)Finns verkligen hur mkt fina berlocker som helst! Här är några som jag fastnat för. :)
Bilder tagna härifrån.


Som ni ser så finns det hur mkt fint som helst! Om ni känner för att ge mig en present så behöver ni ju inte ha alltför stor fantasi. ;) Tihi.malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0