Öppna förskolan

På förmiddagen idag har vi hängt på Öppna förskolan vid Ängbykyrkan. Blev verkligen succé! Frank trivdes jättebra, massa leksaker. Jättefina, stora och fräscha lokaler. Idag var det rätt lugnt där, lagom förstagång lixom. Frank fann sig väldigt fort, "lekte" med de andra barnen å tyckte det var spännande med sångstund. Asså jag blir verkligen så stolt över honom när man ser hur han "tar för sig" och närmar sig andra. Både barn och vuxna. Åh, min stora lilla kille!
 
Gunghästen var rolig!
 
Tror Alex och Frank kommer få en jätterolig höst tillsammans. Är såå avis. Tänk vilken lyx att vi kunnat vara hemma bådatvå under sommaren. Så glad att vi fick till den lösningen. Frank är ju lixom lite roligare att hänga med nuförtiden. Det händer lite mer helt enkelt. Även om jag gillade när han var nöjd med att sova i vagnen så mamma kunde få fika ifred, så är det ju roligare nu. Jaja, ska inte älta detta något mer. Jag får ju lite mer mammaledighet efter årsskiftet. Det ser vi fram emot!
 
Frank ligger å sover en stund nu. Sen ska vi åka till Dinah & Johan på Ekerö. Ska bli mysigt å träffa dom en sväng innan de åker på äventyr.

Helgen

Vi var bjudna på fest i lördags ute hos vänner i Vallentuna. F skulle få hänga hos farmor&farfar. Men jag var inte alls pepp på fest, fortfarande snorig å dan. Så det blev lite ändrade planer. Vi åkte dock ut till Vallentuna ändå, och hängde hemma hos svärisarna. Blev en vända till lekparken, och sen bjöds det på grillat kött och potatis. Och såklart glass till efterrätt. Så gott verkligen! Blev en lugn lördag mao. Inte för Frank dock, han käkade sand i lekparken och busade massor med farmor&farfar. :) De får en ny chans att barnvakta om två veckor istället. :)
 
Älskade lilla människa! <3
 
Idag har vi inte gjort så himla mkt. Tog en promenad till Stadium vid Blocks, lämnade tillbaka lite träningskläder jag beställt därifrån. Sen vidare till Kjell o Co för å köpa nån himla fläkt till pappa. Efter Franks middagslur gick vi till lekparken en sväng. Tycker inte det finns så mkt å göra här i området för en liten mini. Slutade med att han satt i sandlådan och käkade sand mest. Jaja, gunga är ju kul iaf!
 
Redo för häng i lekparken.
 
Såg sista avsnittet av Bron säsong 2 idag. Så spännande ju! Får se om vi kör säsong 3 nu direkt, eller om vi håller på den ett tag.
 
I morgon är det måndag igen. På fredag, 1/9, börjar jag jobba igen. Så vi ska verkligen försöka maxa de sista dagarna. Vi startar iaf med ett besök på Öppna förskolan vid Ängbykyrkan. Tisdag ska vi på ettårskontroll på BVC. Nu ska jag bädda ner mig och somna till nåt på TVn.
 
God natt!

Önskefoto

I fredags hämtade jag ut fotoboken, gick rätt fort ändå att få hem den. Den blev verklien jättefin! Lite tunn kanske, borde valt fler sidor än de 24 det blev. Men men. Så glad att jag tog tag i det, så lätt att sånt blir liggandes och aldrig blir gjort. Önskefoto har en rabatt på fotoböcker som gäller tom 29/8, så det satte ju lite fart på en!
 
Den är i storlek XL, 30x30cm.
 
Man kunde själv välja designen på sidorna.
 
Bilden med molnmössan är verkligen min favoritbild på F. <3
 
Finns massa olika storlekar och format på böckerna. Olika teman och stilar. Man designar boken mha deras app, så satt och pillade med det en natt när jag inte kunde sova. Perfekt tidsfördriv!
 
Jag valde att hålla det väldigt enkelt. Omslaget är i beigt linnetyg och sidorna inne i boken går i grått. Ah, jag är verkligen SÅ nöjd! Fick en ny rabattkod med beställningen, så kommer nog framkalla lite bilder att rama in också, och till Franks fylla-i-bok. Måste ta tag i det också!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0