Livet

Saker och ting kan ändra sig så fort. Ett samtal senare, och allt är vänt uppochner. Jag är så himla ledsen. Det känns så himla surt, så himla bittert, så himla orättvist.

Men man måste vända en motgång till något, ja iaf mindre negativt. Men det är okej att vara ledsen, det är okej att få hata lite. Man får vara arg.

Känns ju sådär att gå till skolan och öva kontaktlinser just nu. Men det är bara å bita ihop, livet går vidare. Vissa saker kan man inte påverka, så lägg fokus på det som vi KAN påverka istället.

Det var inte dags nu helt enkelt. Man får se det så.

Städar bort ångesten

Känns lite bättre nu.  Har gått loss med dammtrasan och dammsugaren, så nu är mitt rum beboligt igen. Städning och liknande prioriteras ju inte direkt i tentaperioder, så dammråttorna hade växt till sig rejält! Gick även loss inne i badrummet, så nu skiner toastolen som aldrig förr! :P

Är alltid gött å städa ut ångesten efter en tenta. Dra upp persiennerna, öppna fönstret och släppa in ny luft och nytt ljus! Det är ju underbart väder ute! :D


Underbart att våren är här! :D

Ska äta lite lunch strax, och sen bege mig till Friskis. Kötta!

24 timmar senare

Efter en god natts sömn kan jag fortfarande inte släppa tentan. Det känns inte alls bra. Visst, så säger jag kanske efter alla tentor. Men ah, den här gången är de på riktigt. Jag har verkligen inte tid med en omtenta. Jag kommer ha så jäävla mkt med examensarbetet, så tentaplugg kommer verkligen inte hinnas med. Men ah, jag ska inte måla fan på väggen än. Jag kan ha klarat den, jag kan ha klarat den precis. Men ah, ni vet ju hur jag är. Jag klarar inte saker och ting precis. Jag klarar saker och ting med god marginal.

Finns inget man kan göra nu ändå. Bara försöka å släppa skiten, och gå vidare. Lite mer än en vecka kvar till praktiska tentorna. Ladda om till dom helt enkelt. Har bokat in lite övning i veckan. Så det blir nog bra!

Ska ta tag i min dag nu. Få i mig lite frukost, och sedan STÄDA! Kvart i tre ska jag på ett cirkelfyspass på friskis och kötta lite. Ikväll dränker vi våra sorger med lite tentaslask. Woop woop! ;)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0