Ny vecka

Vad ser du fram emot den här veckan?
Mammagrupps-träffen på tisdag. Är första gången vi ska ses. Ska bli kul! Jag hoppas att vi blir ett bra gäng. Känner redan en av mammorna i gruppen, då hon också är med i gravidgruppen på Facebook.
Sen fyller sambon år på fredag, så vi ska fira honom med lite middag på kvällen. Behöver leta upp ett barnvagnsvänligt ställe dock.
 
Vad ser du mindre fram emot den här veckan?
Skulle behöva ta mig in till St Eriksplan och besöka Babyland-butiken. Ena bakhjulet på vagnen har börjat låta, låter som att det är något i vägen lixom. Har jag upptäckt ett sådant ljud så stör jag mig asmkt på det, Så behöver kolla upp de helt enkelt.
 
Ska du träna någonting denna veckan?
Ja! Måndag ska jag på ett Inspirationspass för mammor på F&S. Ska bli jätteroligt! Och på fredag drar de igång med Cirkelfys för mammor. Älskar att vi bor så nära F&S i Sundbyberg. Tar ca 10 minuter att gå dit. Faktiskt en av anledningarna till att i alla fall jag började kika på lägenheter i Annedal, att F&S skulle slå upp portarna på en ny anläggning. Då jag är funktionär på F&S så visste jag ju det lååångt innan det blev officiellt.
 
Hur ser din vecka ut, dag för dag?
Måndag: Träna på förmiddagen, sen blir det nog lugnt hemma bara. Städa och plocka lite efter helgen.
Tisdag: Förhoppningsvis lunch med Maria&Emma, och sedan vid 13 är första mammagruppsträffen.
Onsdag: Eventuellt åka in till stan och kolla upp vagnen.
Torsdag: Träffa Therese&Gustav i MOS.
Fredag: Cirkelfys-pass på förmiddagen, middag för sambon på kvällen.

Grattis Alex! <3

Ikväll har vi firat Alex härhemma. Min familj (minus mamma), och hans familj (minus två syrror) var på besök. Fick duka långbord för första gången, inga problem att få plats ju. Älskar att jag har en lägenhet där 10 pers kan äta middag utan problem!
 
Fick låna extrastolar av en snäll granne.
 
 Kalasfin liten skrutt!
 
Alex hade lagat jättegod mat. Blev helstekt fläskfilé och potatisgratäng, mums! Är väl ett gott betyg å när folk backar både en och två gånger. :) Till efterrätt blev de tårta. Fanns bara Halloween-tårtor eller Frost-tårtor att välja på på Coop. Så blev en vit tårta med en lite döskalle på. Det var nå chokladigt i med nougat, riktigt smarrigt!
 
Fick inte plats med 31 ljus!
 
Gästerna stannade till 21.30 ungefär. Sen däckade vi allihopa. Frank har varit vaken jättemkt idag, så när han väl somnade så var det bums. Tror han tycker om när det är lite livat! Han somnade i min famn ute i soffan, i allt stök. Skulle då lägga ner honom i vår säng, så han skulle få lite lugnare. Nej, då vaknar vi minsann! Lillskrutten då!
 
Haren Harry nära till hands!
 
Nu ska vi också bädda ner oss och somna till något på TVn!

Head in the clouds!

Jag har fastnat för moln. Fluffiga, vita moln. Håller just nu på med Franks molnvägg. Den är inspirerad av Färg&Forms molnmönster, eller ah, jag har snott de rakt av! Tihi! :) Ska bli spännande att visa slutresultatet. Har suttit hela förmiddagen och klippt ut moln i varierande storlekar. Blev verkligen jättebra tillslut!
 
Molnen är utklippta i decorplast.
 
Som sagt, jag gillar ju moln. Blev såååå pepp på Lindex nya vårkollektion, med massa moln! Setet med tröjan och byxan kommer jag absolut köpa. Pyjamasen är väldigt lik den med moln från Newbie (som jag numer äger en i storlek 62 och en i storlek 74!). Lindex har väldigt fina babykläder, och det är väldigt bra kvalité. Jag tycker faktiskt att de större kedjorna (Lindex, HM, KappAhl, Åhlens) har väldigt bra och prisvärda barnkläder.
 
Kika mer HÄR!
 
SItter nu och kikar lite TV och väntar på att F ska vakna till liv och vilja ha lite mat. Solen kikar fram, så blir nog en promenad efter de. Jag känner mig inte helt hundra i kroppen. Stressmagen har börjat göra sig påminnd. Inte bra!
 
Skönt att det är fredag iaf! :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0