Söndag

Fick sovmorgon till 8 (!) idag. Kors i taket! Var bara å skynda sig upp och starta dagen. Frank skulle vara hos sin kompis vid 9.30. Skjutsade dit honom och fortsatte sedan till Friskis. Blev en vända i gymmet. Sen hem, dusch, och sedan hämta Frank påvägen till Ikea. Åt lunch där, och sedan fixade vi lite ärenden. Handlade lite matlådor/burkar och sedan lite nödvändigheter på Eko. Elton tjatade hela förmiddagen om att han behövde mera deg, så det var det viktigaste att inhandla idag. Köpte nån Play Doh-variant med glitter, succé.

(null)
Pandemi-ungen som inte alls gillar stora folksamlingar. <3

Var ju rätt mkt folk på Erikslund. Söndag och löning lixom. Elton är verkligen inte van med så mkt folk. Inte lätt när man under större delen av ens liv undvikit andra människor. Ska väl bli bättre med tiden skulle jag tro!

På eftermiddagen har vi donat lite härhemma. Alex och Elton tog på sig att försöka skotta fram en altan på baksidan (galet mkt snö!), jag har fixat klart Franks rum och tvättat. Spontan-telefondejt med Ellen hanns med också! Har precis nattat Elton nu, ska ta rätt på den sista tvätten.

Helgen for förbi snabbare än nånsin känns det som. Jobbar mån-tors denna veckan, på fredag är vi lediga hela familjen. Så blir lite långhelg då. Annars bjuder veckan på det vanliga, jobb, träning, lite handboll. Ja, nivet!

Hoppas ni haft en fin helg. <3

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0