Ny vecka

Helgen gick för fort. Som vanligt. Tränade både lördag och söndag, känns bra! I lördags sprang jag på bandet efter jobbet. Intervaller 60 sekunder löpning, 30 sekunder PW. Detta i 20 minuter. Positiva var att jag inte alls var helt död efteråt. :) I går var jag på step med Ellen. Det kändes redigt i benen efter lördagens löpning, men jag tog mig igenom passet iaf. Fan va jag tycker step är roligt!!
 
Idag är det måndag iaf. Hela dagen. Höhö. Sverige möter Polen i åttondelsfinal i handbolls-VM klockan 16.30. Hoppas på att kunna se lite av matchen iaf. Fan, dom måste vinna!!! Polen har verkligen varit ett spöke för Sverige den sista tiden, dags för ändring på det!
 
Efter jobber blir det en vända till gymmet. Armar/axlar ska få sig en omgång! Hejja!

Längtar sååå till sol och värme

Jag är så glad över att vi ska åka utomlands i mitten på mars. Har aldrig rest så här mkt i hela mitt liv. Förra året var jag till Thailand, Turkiet och London. I år har vi då bokat en vecka i Egypten i mitten på mars. Till sommaren håller vi nog oss hemma (sa vi iofs i somras med..), och till sensommaren/hösten tar vi nog en långweekend till någon storstad i Europa.
 
Vädret i Hurghada nu, bättre kommer det ju bli!
 
Så kul å kika på bilder från våra resor. Bruna och fina. :) Jag gillade nog Turkiet bäst, Thailand var också grymt, men var ju rätt dålig när vi var där. :/
 
Turkiet
 
Thailand
 
London
 
Ska bli så skönt att komma iväg. Hoppas våren kommit lagom tills vi kommer hem sen! :)

Fredag vecka 4

Vitt, vitt, vitt! Massa snö ute, och barnet inom mig blir sjukt lycklig! Den vuxna delen inte lika, då jag inser att det blir såå mkt drygare att ta sig till jobbet. Inställda tåg, hala spår, och sjukt mkt folk på tuben. Suck..

Utsikten från vardagsrumsfönstret

Jaja, det är fredag iaf! :) Är i princip fullbokad på jobbet, så dagen kommer flyga förbi. Ikväll blir det fredagsfys och sen fredagsmys. :) En bättre fredag helt enkelt!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0