Valborg!

För 10år sedan innebar Valborg fest å fylla, nuförtiden är det lite annat. Jag var mest tacksam över att Alexander hade en ledig dag. Dock var han upptagen med att hjälpa Hasse med altanen typ hela dagen, men var ändå skönt att ha han tillgänglig. Varit både ris och ros att vara hemma med barnen nu under april månad. På måndag börjar jag jobba igen. Mjukstartar dock med en tredagarsvecka, och sen är jag ledig för inskolning igen. Men asså vart försvann april?! Har inte alls hunnit med det jag hade önskat. Har mest blivit hemmafix, men även lite utflykter med barnen (när vädret tillät!). Är med blandade känslor som jag i morgon kliver in i maj. Helt klart.
 
Men först ska vi stöka av den här dagen. Har fått upp luckorna på TV-bänken. Lite sånt småpiff. Googlar lite inspo till väggarna härhemma. Letar nån hylla att sätta ovan matbordet. Kikar även lite mattor, då vi inte har gardiner härnere behöver vi få in lite textil på annat sätt för ljuddämpningens skull. Så letar matta att ha under matbordet. Planen är att kika lite sånt på MIO i morgon.

(null)
TV-bänken har fått skåpsdörrar.
 
Alex och Hasse har fixat med stupröret idag, så de har varit uppe på taket å härjat. Blev riktigt bra! Hasse for för en stund sen, nu tar vi lite helg. Ikväll ska vi SÅKLART se Masked singer.

(null)
Tack-å-lov bara taket på förråd/carport de behövde upp pp!
 
Trevlig Valborg!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0