PANIK!

 
Paniken när Utforskaren på datorn ser ut såhär! Har installerat några typsnitt idag, och det blev nån bugg som ändrade typsnittet i Windows. Lyckades lösa det mha en snorunge på YouTube.
 
Asså jag HATAR när teknik inte fungerar som det ska. Jag har inget tålamod att googla efter lösningar, utan får verkligen panik. Tur att jag har en sambo som är lugn som en filbunke!

Fredagsfys, sen fredagsmys

Blev inte mkt sömn för min del inatt. Kom hem sent, meckigt att åka kollektivt i Stockholm en vardagsnatt. Efter en spurt på T-centralen hann vi iaf med ett pendeltåg hemåt. Annars hade vi behövt vänta 30-40 minuter på nästa. Aldrig varit så slut i hela mitt liv typ, blodsmak i munnen å allt! Flåset behöver verkligen jobbas upp!
 
Nog om de. Frank sov jättebra inatt. Vaknade till vid ett tillfälle. Alex fick springa på de. In med nappen, å så somnade han om. Min lilla skatt! Nattningen hade gått jättebra. Alex testade att natta i Franks säng med nappflaska. Han slocknade direkt! Så det kommer vi nog köra på framöver.
 
Vi startade iaf vår fredag med ett gympass på F&S, hela familjen. Frank fick sitta i en IKEA-stol, å vi körde cirkelträning. 6 stationer, 3 varv. Gick superbra! Frank blev inte så impad av sina päron, han skrattade mest åt oss.
 
Mkt spännande saker i salen.
 
Vi ska strax åka iväg å handla lite, och slänga lite saker på tippen. Ikväll tänkte vi bara ta det lugnt. Vi tänkte grilla lite, det hör ju sommaren till! Vi är för övrigt sjukt nöjda med grillen vi köpte.
 
I morgon kommer lite vänner över på dan. På kvällen ska jag på lite födelse-galej. Ska bli kul!

Första natten själv

Mammas stora kille!
 
Den här lilla fisen sov själv i sitt rum, heeela natten! Asså hur stolt kan man bli?! Nu ska jag själv slappna av lite också, så kommer nog hela familjen sova super-duper!
 
Vi startade iaf denna torsdag med en promenad runt Lötsjön. Bästa promenadstråket. Tar cirkus en timme att gå runt sjön, lagom promenad. Går man runt båda kan man addera en timme ungefär. Var lite kyligt när vi kom iväg, men sen tittade solen fram. Känns dock inte som sommar än, å snart har hela juni gått!
 
Ikväll får Alex ta nattingen själv. Jag ska iväg på tjejmiddag. Magen strejkar ju lite, men tror det är bra å komma iväg å göra nåt kul! Kul å träffa lite vänners vänner som jag inte träffar så ofta. Blir nog en kul kväll! :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0