Massage & barnvakt

Jag är såå tacksam för att Fs faster bor grannar med oss. Idag kom hon över med färskt bröd och frukt, vi åt en god frukost tillsammans. Vid 11 cyklade jag iväg till Naprapaten för en massage, och då hängde hon med F härhemma. När jag kom hem så fixade hon lunch, och så kom Fs andra faster över också. Asså hur jävla bra är hon inte?! <3
 
Massagen var allt förutom skön. Asså fysatan. Så ja, det behövdes verkligen!
 
Fastrarna for för en stund sen, och vi ska nog bara ta det lugnt ikväll. I morgon är det dags för barnpassning igen på F&S Lindhagen. Ska testa Power Hour-passet samtidigt, asså jag kommer typ dö. Passet är dock "bara" 35 minuter, och det borde jag väl grejja?!

Barnpassning & Matsmart

Vi startade dagen med att dra oss läänge i sängen. F vaknade till när Alex gick upp, så lyfte över honom till vår säng. Där somnade lillgrisen gott om. Vi gick inte upp förrän vid kl 9, såå skönt!
 
Så mysigt att få gossova bredvid honom!
 
Fick sen ett ryck och bokade in mig på ett Skivstångspass kl 11 på Lindhagen, med barnpassning samtidigt. Att jag inte tänkt på det förut?! Tog väl ca 35-40 min att ta oss till Friskis vid Lindhagen, men det var såå värt det! Barnpassningen var verkligen super. Underbara barnvärdar som tog emot oss, F trivdes som fisken i vattnet å jag kunde svettas en timme utan att behöva oroa mig för att F kryper runt och klättrar på ledaren. Efter passet, när jag kom upp till där barnen var, så blev jag så stolt. Han satt där, med massa andra kids i hans size, och bara var en i gänget lixom! Allt hade gått jättebra verkligen, så häftigt! Han blev dock lite ledsen när han såg mig sen, han insåg nog att jag hade varit borta super-duper-mega-länge!
 
Ah, barnpassningen asså, jag är helt lyrisk! Såpass att jag bokat in mig på ett pass på torsdag med, då har de barnpassning igen. :D
 
Inte den tyngsta stången ni skådat, men det räckte gott och väl!
 
På vägen hem gick vi förbi Direkten och hämtade ett paket från Matsmart. Asså det konceptet är verkligen hur bra som helst! Vi har fyndat massor där, ffa grejer till F. Denna gången kom 3x12 stycken klämmisar från Semper. Dessa kostar ju 10-15:-/st i vanlig butik, på Matsmart får man betala typ 5:-/st. Asså sååå värt!
 
Klämmisförrådet påfyllt!
 
Nu ska vi kika på GWs mord från förra veckan, sen sova! I morgon ska jag på efterlängtad massage, Fs faster ska vara barnvakt. Super verkligen. Sen i morgon kväll är det första styrelsemötet i Brf-en. Ska bli spännande!
 
 
 

Promenad & kompishäng

Fina Lötsjön.
 
Startade återigen min vecka med en promenad runt Lötsjön. Så underbart väder! Stannade till en kortis vid utegymmet, fick beröm av en liten tjej för att jag var så stark! Bra måndagspepp lixom! Sen hörde Sara av sig och ville ses, så gick med raska steg hemåt igen för att hinna duscha innan de kom.
 
Sara, och hennes Miranda kom över för lite lek, struntprat och lunch. Så mysigt att träffa dom! En av nackdelarna att vi flyttade, att vi numer bor så långt ifrån varandra. :( Vi tog sen en promenad, jag vinkade av dom vid stationen inne i Sumpan. Då hörde Emma av sig och sa att de var hemma igen, så jag och F knallade hem till Emma och Thor och hängde där nån timme. Spontana måndagar, det gillar vi! Emma och hennes familj har köpt hus, så de ska flytta. Jättetråkigt, men kul för dom förståss!
 
Så mysigt med alla båtar i ån igen.
 
Selfie, lite färg har man ju fått i nyllet!
 
Å andhonan i ån har fått 10 små bebisar. <3
 
Nu ikväll har varken F eller jag varit på vårt bästa humör. Han är nog övertrött, å jag likaså. Ryggen känns inte alls bra, är depp över att inte kunna komma iväg å träna. Men men. I morgon är en ny dag, ja, som ni vet.
 
 

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0